Medlems login


Her kan du logge ind og tilmelde eller afmelde dig det hold, du er blevet tilbudt via e-mail efter at have stået på venteliste.

Du skal enten bruge dit mobil nummer eller din e-mail adresse, som brugernavn og den adgangskode du har fået tilsendt efter tilmelding til ventelisten.

Har du ingen adgangskode fået tilsendt eller den er blevet væk, skal du kilkke på "Glemt adgangskode" og udfylde med din e-mail adresse eller mobil nr. som du brugte ved tilmeldingen, hvorefter der straks vil blive tilsendt en ny adgangskode.

Koden kan du senere ændre til noget du bedre kan huske.


Du vil blive guidet igennem til betaling med dankort/visadankort eller hen til stedet, hvor du kan afmelde din plads på ventelisten, hvis du ikke har brug for pladsen mere.


 

Venteliste:

 

Hvis du får en e-mail med besked om, at der er en ledig plads på et svømmehold, så har du 96 timer = 4 dage, til at tilmelde dit barn til det pågældende svømmehold ellers forsvinder din plads fra ventelisten, dette gøres automatisk af vores system, grunden til at dette gøres på denne måde, er at man ikke skal "spærre" en ledig plads på et svømmehold, da vi har rigtigt mange på venteliste lige nu.

Hvis du allerede er på et svømmehold og gerne vil flyttes over til et andet hold, så skal du ikke betale igen, men kontakte mig i min telefontid torsdag mellem kl. 19.00-20.00, dog skal det ske inden for den fastsatte tidsgrænse på 96 timer = 4 dage. 


Roskilde Svømmeklub | rsk1974@hotmail.dk