FAQ » FAQ - Alm. spørgsmål

Her kan du finde svar på almindelig forekommende spørgsmål.


smiley

Må man følge sit barn ind i svømmehallen første gang?


 
Du må gerne være tilstede under hele svømningen de første 2 gange, derefter vil i være meget velkommen til, at følge undervisningen den første undervisnings dag i hver måned
Så I kan se, hvor dygtige jeres børn er blevet.Ovenståend gælder selvfølglig ikke vores forældre/barnhold (goplerne)

 

Hvor varmt er vandet i Sct. Jørgensbadet?

I Sct. Jørgensbadet er vandet 27 grader og ikke som f. eks. i varmtvandsbassiner 34 grader, selv om det er et lille bassin.

Hvor varmt er vandet i Maglegårdsbadet?

I Maglegårdsbadet er vandet 27 grader.
 

Har jeg mulighed for, at få en eller to prøvetimer?

 

Der er desværre ikke mulighed for prøvetimer i Roskilde Svømmeklub.

Er det muligt, at få pengene retur, hvis det viser sig ikke, at være noget for mit barn eller en anden fritidsaktivitet er på samme tid, som svømningen ?

 

Jf. vores handelsbetingelser er det ikke muligt, at få pengene retur, da vi har bindende tilmelding, desværre, men man har mulighed for at blive overflyttet til et andet hold, såfremt der er ledige pladser.

 

Er der aflåste skabe i svømmehalleerne ?


Der findes ikke skabe til værdigenstande og tøj i Sct. jørgensbadet & Maglegårdsbadet. Man evt. kan pakke sit tøj ned og tage det med ind i svømmehallen i en taske.

Hvordan melder jeg afbud til svømning?

 

I skal IKKE MELDE AFBUD, hvis I er forhindret i at møde til jeres svømning en gang eller to. Dog vil vi gerne have besked, hvis I ikke kommer i en længere periode.

Hvordan tilmelder jeg mit barn, som står på ventelisten til et andet hold, selv om barnet allerede svømmer på et hold i svømmeklubben?

 
Hvis du får en e-mail med besked om, at der er en ledig plads på et svømmehold, så har du 120 timer = 5 dage, til at tilmelde dit barn til det pågældende svømmehold via vores online system ellers forsvinder din plads fra ventelisten, dette gøres automatisk af vores system, grunden til at dette gøres på denne måde, er at man ikke skal "spærre" en ledig plads på et svømmehold, da vi har rigtigt mange på venteliste lige nu.

Hvis du allerede er på et svømmehold og gerne vil flyttes over til et andet hold, så skal du ikke betale igen, men kontakte mig i min telefontid enten mandag eller torsdag mellem 19.00 og 20.00, dog skal det ske inden for den fastsatte tidsgrænse på 120 timer = 5 dage. 

 

Kan man man tilmelde sig fra udlandet ?

Nej, det kan man desværre ikke på grund at systemets sikkerhed. 

Er der en aldersgrænse for børn, hvornår de ikke må gå ind i et omklædningsrum som tilhører eks. pigerne, hvis de er en dreng og modsat?

 
Børn fra 8 år skal benytte det omklædningsrum af det køn, de hører til.
 

Er der noget særligt udstyr i kan anbefale?

Ja, især til små børn, der har tendens til at blive kolde og fryse, der kan vi anbefale følgende "påklædning" en lille våddragt med korte ærmer og korte ben. Både barnet og våddragten skal vaskes under bruseren i omklædningen, før våddragten tages på.

Må mit barn bruge badevinger til svømning?

Nej, vi bruger kun korkbælte i RSK, hvis der er behov for hjælpemidler.

Roskilde Svømmeklub | rsk1974@hotmail.dk